BRAND ACTIVATION

Ga een diepgaande, duurzame connectie aan met uw publiek

Consumenten worden dagelijks overspoeld met een hele hoop merken en advertenties. In een wereld waarin hun keuze oneindig is geworden, is het dus belangrijk om jouw merk en producten onmisbaar te maken in de ogen van de eindgebruiker.

Is er een betere manier om dit te realiseren, dan door de consument fysiek in aanraking te laten komen met jouw product?

 

Event Channel ondersteunt de uitwerking van uw naamsbekendheid aan de hand van face-to-face klantinteractie, ook wel brand activation genaamd. Wij bezorgen uw doelgroep een buitengewone ervaring, zodat ze uw merk nooit meer vergeten.

Talentvolle promoteams

We werken altijd met de beste promoteams om uw brand activation uit te voeren. Deze mensen zijn zorgvuldig gekozen en grondig opgeleid om de beste prestaties te leveren als uw brand ambassadeurs.

Creatieve & unieke concepten

Brand activation is meer dan alleen efficiëntie en het nastreven van doelstellingen. Het moet leuk, onverwacht en vooral origineel zijn, opdat je het enthousiasme van je publiek opwekt. Vandaar dat creativiteit één van onze prioriteiten is bij het ontwikkelen van unieke concepten.

Van marketingstrategieën naar veldwerk

Wij passen een rationele aanpak toe bij het omzetten van uw marketingstrategieën naar veldwerk. De brand activation concepten die wij uitwerken, ondersteunen steeds uw marketing doelstellingen.

Elke type brand activation

U wilt uw naamsbekendheid verhogen, een nieuw product lanceren, leads genereren of klanten werven? Misschien moet uw merk vertegenwoordigd worden op festivals, vakbeurzen, in winkels of via straatacties? Eén ding is zeker, ongeacht het doel of de context, bij Event Channel bent u steeds aan het juiste adres. Wij zorgen altijd voor alles.