CORPORATE EVENTS

Geniet van op-maat-gemaakte services, geoptimaliseerde budgetten en excellentie

Met een scherpe, praktische kijk op de evenementenwereld  en een gevulde rugzak aan ervaring, is Event Channel de ideale organisator voor al uw business evenementen.

Bij Event Channel begrijpen we dat uw tijd kostbaar is. 

Het is met die reden dat wij ons volledig toewijden aan het managen van uw business events van A tot Z.  Met oog voor detail en veel liefde voor het vak, wensen wij niet enkel u, maar ook uw genodigden, een onvergetelijke tijd te bezorgen. 

Ons doel is simpel: unieke evenementen creëren die u onderscheiden en die nog lang zullen nazinderen bij uw genodigden.

Elk type bedrijfsevenement

Gaande van conferenties en workshops tot personeelsfeesten en gala's,

Event Channel maakt alles mogelijk. Wij werken elk concept uit dat u voor ogen heeft en ontfermen ons over elk aspect gerelateerd aan uw evenement.

Een aanspreekpunt, Een team

Elk project wordt aan één manager toegewezen. Hij of zij wordt uw aanspreekpunt gedurende heel het project en wordt bijgestaan door een team gespecialiseerd in event management. Samen zorgen ze ervoor dat al uw verwachtingen worden overtroffen.

Out-of-the-box mentaliteit

Een unieke locatie, een verrassend thema of simpelweg een aangename sfeer? Wij werken elk concepten uit vanuit een creatief oogpunt. Bovendien bieden wij u een op maat gemaakte service aan.

Budget optimalisatie 

Onze job is om binnen uw budget te handelen. Geen extra kosten of onverwachte uitgaven. Niet alleen beheren we uw budget, we optimaliseren het ook. Daarom selecteren wij per evenement enkel leveranciers die de beste prijs-kwaliteitverhouding aanbieden.