INFO SESSIONS

Bereik meer dan 50% van de toekomstige gezondheids-professionals in België

Jaarlijks behalen meer dan 3000 laatstejaarsstudenten in België hun diploma in de gezondheidssector, wat betekent dat ze spoedig de arbeidsmarkt betreden. Deze studenten zijn mogelijks uw toekomstige werkkrachten, klanten of zelfstandigen die uw ondersteuning nodig hebben bij het opzetten van hun praktijk. 

Het kan dus voordelig zijn dat jullie wegen elkaar vroeg of laat kruisen. Daarom investeert u best al in deze relaties voor hun carrière effectief van start gaat, maar hoe? Event Channel organiseert infosessies aan alle Belgische universiteiten. Deze evenementen bieden u de ideale gelegenheid om de kersverse professionals aan te spreken en uw naamsbekendheid te verhogen.

Bereik +50% van alle toekomstige gezondheidsdeskundigen

Spreek uw doelgroep toe gedurende 40 minuten

We organiseren jaarlijks 25 infosessies, bijgewoond door meer dan 1 500 van de 3 000 laatstejaarsstudenten in geneeskunde, farmacie, tandheelkunde, diergeneeskunde en kinesitherapie.

Bouw een sterke, commerciële database uit

Profiteer van de bewezen resultaten

Spreek uw bijna afgestudeerde doelgroep toe en leg uw toegevoegde waarde aan hen uit. Treed nadien met hen in conversatie over een hapje en een drankje.

Bouw een sterke database uit, bestaande uit prospects geïnteresseerd in uw producten of diensten. Wij verzamelen alle contactgegevens van de studenten en bezorgen u deze na de infosessies.

Sinds 2013 heeft Event Channelal meer dan 150 infoesessies georganiseerd voor meer dan 20 klanten in 30 faculteiten. Dit maakt ons een echte expert in het vak.

Foto kaart 2.png